Tunne vapaus

Matkailuautolla ulkomaille

Matkailuautoillamme voit matkustaa seuraavissa maissa rajoituksetta ja ilman erillistä korvausta, kunhan ilmoitat asiasta viimeistään autoa noutaessasi ja se merkitään vuokrasopimukseen.

Vihreää korttia ei tarvita am. maissa.

Seuraavissa maissa vakuutusehdot ovat yhtenevät Suomen kanssa:

Belgia, Espanja, Hollanti, Italia, Itävalta, Liechtenstein, Luxemburg, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Sveitsi ja Tanska.

Seuraavissa maissa vakuutusehdot ovat yhtenevät Suomen kanssa muuten, paitsi varkausvakuutuksen osalta, jossa omavastuu on 3000€:

Kroatia, Latvia, Liettua, Puola, Slovakia, Slovenia, Tsekki, Unkari ja Viro.

Matkustaessasi autolautalla on lauttavarausta tehtäessä tiedettävä auton mitat ja ne löydät varausjärjestelmästä haluamasi auton lisätiedoista.

Varausta tehtäessä kysytään yleisesti myös auton rekisteritunnusta, jos tämä ei ole tiedossa, voi sarakkeeseen syöttää esim. "XXX-123" ja oikean rekisteritunnuksen ehtii antamaan autolähtöselvityksessä.

Norjassa perittävät tietullit laskuttaa Euro Parking Collection-yritys. Ajoneuvon vuokraaja voi rekisteröityä ennakkoon heidän kotisivuillaan ja ilmoittaa vuokraamansa ajoneuvon, jolloin tietullimaksut tulevat suoraan hänelle. Jos ajoneuvon vuokraaja ei ole rekisteröinyt ajoneuvoa ennakkoon, niin Euro Parking Collection laskuttaa tietullit vuokralleantajalta ja ne laskutetaan vuokraajalta lisättynä 20€ suuruisella toimistomaksulla.

Linkki EPC:n rekisteröintiin: https://www.epcplc.com/fi/register

 

Mm. Autoliiton sivuilta löytyy kattavasti ohjeita automatkailuun ulkomailla.

Yhteystiedot:

Helsinki/Vantaa - Espoo - Tuusula - Lahti - Varkaus - Oulu - Pyhäntä - Kärsämäki - Jyväskylä - Ypäjä - Kemi - Liminka - Kuopio

Asiakaspalvelu: 040 8278039 (klo 8-18)

Päivystys matkan aikana: 040 7182704

info@savoniacaravan.fi

Seuraa meitä:

  • Facebook Reflection

© 2019 Savonia caravan